Flowcrete til Sværindustri

CEA Industrigulve tilbyder Flowcrete, der egner sig særdeles godt til blandt andet levnedsmiddelindustrien, kemikalieindustrien, samt andre industrier, hvor der kræves høj
kemisk og termisk resistens. Flowcrete er en polyuretanbaseret og selvnivellerende gulvbelægning, baseret på et trekomponentsystem. Produktet udlægges blandt andet i 3-4mm og 6 eller 9mm tykkelse.

Med Flowcrete får du en totalløsning til et industrigulv helt uden fuger, der både er slidstærkt og holder sig flot mange år ud i fremtiden. Flowcrete findes i flere forskellige farver, og vi laver gerne en skræddersyet løsning der opfylder alle dine krav.

Fordele ved Flowcrete

  • Fugefri overflade
  • Høj termisk resistens
  • Lav vedligeholdelsesomkostning
  • Tåler store mekaniske belastninger
  • Høj slidstyrke
  • Hurtig installation

Levering og installation af Flowcrete

CEA Industrigulve er autoriseret Flowcrete-installatør med dokumenteret kvalitetssikring. Vi bestræber os på at udføre hurtig og effektiv levering og installation af Flowcrete, til konkurrencedygtige priser.

Indhent et tilbud på Flowcrete

Er du tvivl om, hvilken gulvløsning der er den rette for din virksomhed? Så tag CEA Industrigulve med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov. 

Kontakt os på telefon 21 27 76 09 eller e-mail post@cea-gulve.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.