Maling af garagegulv

Maling af garagegulv i Esbjerg og omegn

Hos CEA industrigulve er vi eksperter i maling af garagegulve, værkstedsgulve og diverse andre industrigulve i Esbjerg og omegn. Garagegulve bliver udsat for hårdt slid fra bilen, derfor maler vi garagegulvet med Epoxy da det giver en utrolig slidstærk overflade.

Epoxygulve er kendt for at være slidstærke, skridsikre, rengøringsvenlige og så er de næsten helt vedligeholdelsesfrie. Disse fantastiske egenskaber gør at Epoxygulve er ideel til garagen.

Man kan bruge mange forskellige typer af gulvbelægning, men de mest udbredte er epoxy, polyurethan og flydemørtel

Det sikre valg! Epoxy garagegulv

Der findes mange forskellige typer af maling som fungerer godt til gulvet ude i garagen. Men det mest sikre valg er stadig en epoxy maling.

Fordelene ved epoxy maling er mange. Udover at overfladen er utrolig modstandsdygtig overfor diverse kemikalier og olier, som man ofte bruger ude i garagen eller værkstedet. Så får du også en utrolig flot og stilren garage som holder sig pæn mange år frem. Man kan nemlig nemt rengøre gulvet for olie og andet snavs helt uden at det efterlader pletter.

Vi giver den bedste pris på maling af garagegulve

Ønsker du at vide mere om maling af garagegulve eller vil du have en pris på malingen af dit garagegulv? Så kontakt os for en helt uforpligtende snak på 21 27 76 09, eller udfyld vores kontaktformular her på siden.