Polyurethan gulve

Polyurethan gulve i Esbjerg

Ligesom epoxygulve, er polyurethan gulve eftertragtede på grund af belægningens fantastiske belastningsevne, rengøringsvenlige overflade og mulighed for at vælge blandt mange forskellige farver. CEA Industrigulve tilbyder levering og installation af Polyuretan gulve i Esbjerg og omegn til konkurrencedygtige priser.

Polyurethan gulve er bløde, slidstærke, fleksible og trinlydsdæmpende. Polyuretan er desuden meget resistent overfor de gængse kemikalier

Netop fordi et Polyurethan gulv er stødabsorberende, lyddæmpende og rengøringsvenlige, ser det stor anvendelse i et bredt udvalg af forskellige industrier, heriblandt fødevareindustrien, skoler, sygehuse, fitnesscentre og kontorer.


Udover polyuretan gulve tilbyder vi et bredt udvalg af andre gulvbelægninger.
Vi er blandt andet leveringsdygtige indenfor følgende


Derfor skal du vælge et fugefrit polyurethan gulv

Polyurethan gulve har mange af de samme egenskaber som et fugefrit gummigulv. Et polyurethan gulv er nemlig en fleksibel og blød gulvbelægning uden samlinger, der giver en behagelig gangkomfort og et komfortabelt underlag at stå på. Ligeledes er et af gulvets store fordele, at det har en lyddæmpende effekt fra fodtrin og bump.

Disse mange praktiske egenskaber har bidraget til polyurethan gulvets stigende popularitet. I dag fravælger mange fabrikker, daginstitutioner og industrivirksomheder linoleum- og vinylgulve, til fordel for polyurethan gulve. Disse modstandsdygtige egenskaber er nemlig fordelagtige i arealer med høj støjbelastning og meget trafik. 

Få den rigtige gulvløsning

Med et polyurethan gulv mindsker du både lydniveauet og gør underlaget mere behageligt at begå sig på. Hos CEA Industrigulve tilbyder vi polyurethan gulve i en stor variation af forskellige farver. Ligesom vi naturligvis også kommer med professionel råd og vejledning, så du får en gulvløsning der opfylder alle krav til funktion og brugssituationer.

Kontakt os på telefon 21 27 76 09 eller e-mail post@cea-gulve.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden her, så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt