Epoxygulve

CEA Industrigulve leverer og monterer epoxygulve i Esbjerg og omegn, der velegner sig til en lang række forskellige industrier. Epoxygulve anvendes blandt andet til lagergulve, fabrikker, landbrug, autoværksteder og meget mere. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og leverer kun industrigulve produceret efter de højeste standarder. Vores udvalg af epoxygulve fremstilles i en bred vifte af forskellige farver og overflader, hvilket gør det muligt at skræddersy en løsning der passer til mange forskellige behov og præferencer.

Epoxygulve sikrer dig en homogen overflade med lang holdbarhed og slidstyrke. På samme tid har det den fordel, at det er den type gulvbelægning, der binder bedst til beton. Det er et fugefrit gulv, og det indeholder ingen opløsningsmidler, og er dermed ikke farligt at indånde.

Slidstærk og skridsikker epoxygulve

Epoxygulve anvendes især på grund af de mange praktiske egenskaber. Den skridsikre overflade gør det til et oplagt valg på mange industrielle arbejdspladser, hvor det er vigtigt at etablere et sikkert arbejdsmiljø. Dette kombineret med gulvets holdbarhed og slidstyrke, har gjort det til den foretrukne valg af gulvbelægning i industrien.

Epoxy er specielt fordelagtigt at bruge i fabrikshaller og lagerbygninger, men også steder som indkøbscentre, der kræver høj slidstyrke og en pæn overflade, kan med fordel benytte epoxy gulve.

Epoxygulve er rengøringsvenlige og vedligeholdelsesfri

Epoxygulve er utrolig rengøringsvenlige, og den daglige rengøring kan klares med en gulvvaskemaskine, en rengøringsmoppe eller ved at spule med varmt vand. Hvilken rengøringsmetode, der skal bruges, afhænger af det specifikke gulvareal. Det anbefales dog, at man bruger rengøringsmidler, der både renser gulvet og aflægger en plejende film.

Få et uforpligtende tilbud på epoxygulve i Esbjerg

Hos CEA Industrigulve tilbyder vi professionelle specialbelægninger med epoxy i Esbjerg og omegn, til alle industrier, uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Uanset hvor gulvbelægningen skal udføres, så tilbyder vi landsdækkende gulvservice og vejleder gerne, så du får præcis det gulv, du ønsker. Vi sætter altid kvalitet i højsædet, hvorfor vores kunder altid kan regne med at få et langtidsholdbart resultat, der er udført med en formfuldendt finish.

Kontakt os på telefon 21 27 76 09 eller e-mail post@cea-gulve.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.