Værkstedsgulv

Skal du have nyt værkstedsgulv? Eller er den nuværende gulvbelægning i værkstedet så slidt at den skal skiftes ud? Gulvet i værkstedet bliver udsat for hårdt slid og det sætter derfor store krav til gulvbelægningen.

Uanset om det er et stort autoværksted eller et mindre hobbyværksted, så vil det blive udsat for stød fra diverse materialer og værktøj som bliver tabt på gulvet, samt kemikalier, olier og slid fra trafikken med biler, trucks, lastbiler, mm.

Fælles for alle vores værkstedsgulve, om det er epoxygulve, Flowcrete eller en anden type fugefrit gulv er at vi tilbyder at lave afmærkninger på gulvet, så du er sikret et organiseret værkstedsmiljø.

Derfor skal du vælge epoxy gulv som dit nye værkstedsgulv

Epoxygulv er det bedste og sikreste valg når værkstedet skal fornyes. Der er flere grunde til du skal vælge et værkstedsgulv i epoxy.

  • Slidstærkt
  • Skridsikkert
  • Rengøringsvenligt
  • Vedligeholdelsesfrit

Vi laver 1 lags, 2 lags og 3 lags epoxy gulv. Alt efter gulvets stand og den forventet mængde af slid, finder vi frem til den løsning der passer bedst til dit behov. 2 lags og 3 lags epoxy sikrer en utrolig slidstærk belægning med en lang levetid uden særlig meget vedligeholdelse.

Udover en høj slidstyrke, så byder epoxygulvet på flere fantastiske fordele som er perfekte til værkstedet og garagen. Belægningen på gulvet er skridsikker, så man får et sikkert arbejdsmiljø og derudover er overfladen nem at rengøre for fedt, olier eller kemikalier.

Få en skarp pris på dit nye gulv i værkstedet

Ønsker du at høre mere om vores forskellige typer af gulvbelægning til værkstedet, eller vil du gerne have et godt tilbud på dit værkstedsgulv. Så kontakt os via vores kontaktformular her på siden eller ring på 21 27 76 09 for et uforpligtende tilbud.