New Yorker gulv

New Yorker gulv er til dig som elsker en rå og minimalistisk indretning. Denne type af gulvbelægning egner sig perfekt til det stilrene hjem, men også på kontoret eller i butikker.

Hos CEA industrigulve har vi mange års erfaring med New York gulve, som i daglig tale også kendes som betongulv eller cementgulv. 

New Yorker gulve kan etableres ovenpå dit nuværende klinke eller flisegulv, og det fungerer samtidig også perfekt med gulvvarme.

Hvad er et New Yorker gulv?

New Yorker gulve er en af de mange typer af fugefrie gulvbelægninger. Det som kendetegner et New Yorker gulv er det rå og rustikke beton look.

Denne form for gulvbelægning bliver mere og mere udbredt, og med god grund! For udover et stilrent moderne udseende, så er det også en utrolig slidstærk gulvbelægning som nemt kan rengøres med vand og brun sæbe.

Disse praktiske egenskaber gør New Yorker gulve utrolig populære blandt de danske familier, butikker og større kontor miljøer.

Hvordan laver man et New York gulv?

Opbygningen af et New Yorker gulv afhænger meget af hvilket resultat man ønsker. Fælles for alle er dog at det er opbygget af flere lag af flydemørtel og epoxy. 

Man kan med fordel efterbehandle med en overfladebehandling med klar epoxy eller polyurethan for at få en ekstra slidstærk gulvbelægning.

Få en god pris på New Yorker gulvbelægning

Hos CEA industrigulve leverer vi altid kvalitet gulve til skarpe priser, og vores New Yorker gulve er ingen undtagelse. Vil du gerne have en pris på New Yorker gulvbelægning, så kontakt os på 21 27 76 09 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.